Hardlopen wordt nog leuker als je het in een mooie omgeving doet, zoals op het Waddeneiland Ameland. Een van de sportieve evenementen voor hardlopers op dit eiland, is de Adventure Run Ameland. Een goede reden om de oversteek naar Ameland te maken en deel te nemen aan deze uitdaging! De langste afstanden is 21,5 km maar je kunt ook inschrijven voor de 10 of 5 kilometer.

Ben je een doorgewinterde en getrainde hardloper, dan staat er een parcours van 21,5 km op je te wachten. Is dat echter wat te veel van het goede, dan kun je ook 10 km of 5 km hardlopen. Daarnaast is er ook nog een kidsrun van 1 km en een kidsrun van 2 km. Kortom, er is voor elk gezinslid wel een geschikte afstand om aan deel te nemen. Zet de hardloopschoenen maar alvast klaar! Vooraf aan de Adventure Run wordt er een pre party georganiseerd. Heb je na afloop nog genoeg energie, dan mag u uiteraard ook de after party niet missen.

Wil je Ameland eens in een rustiger tempo bekijken, dan in een hardloopritme? Plak er dan nog een paar daagjes vakantie op Ameland aan vast en ontdek alle geheimen van dit schitterende Waddeneiland. Want er zijn voldoende fijne vakantieadresjes, zoals ons Penthouse Strandslag Nes. Het penthouse is ruim, gezellig ingericht en ligt op slechts 150 meter van de strandopgang van Nes.