Blog

Adventure Run Ameland

Een van de sportieve evenementen voor hardlopers op dit eiland, is de Adventure Run Ameland. De 16de editie van dit hardloop evenement vindt plaats op 14 december 2019.

Tussen Slik en Zand Ameland

Een van de mooiste wandelevenementen van Nederland is het evenement Tussen Slik en Zand op Ameland. Op 19 oktober 2019 is het weer zo ver en kun je wandelen over geheel Ameland.

Paardenmarathon Ameland

Het is een prachtig gezicht om de paarden met wagens door het Amelandse landschap te zien sjezen! Op 17 augustus 2019 kun je in Hollum op Ameland genieten van de Paardenmarathon.

Open Watersportdag Ameland

Ga je deze zomer naar Ameland? Pik dan zeker de Open Watersportdag mee, die op 11 augustus 2019 plaatsvindt. Hiervoor moet je op het Sûd-West strand zijn bij Hollum.

Horizontour Ameland

In augustus kun je de Horizontour ervaren. Dit is een uniek zeilend festival van 10 dagen met vele culturele en muzikale festiviteiten, waarbij de festival-zeilschepen langs de Waddeneilanden varen.

Rôggefeest Ameland

Het Rôggefeest van Ameland is een van de meest sfeervolle straatfestivals van Nederland. En terecht! Dit festival vindt elke eerste vrijdag van augustus plaats, wanneer het gezellig druk is in Nes.

Ambachtelijke Dag Ameland

Elke zomer vindt er in juli een Ambachtelijke Dag plaats in het dorp Ballum. Dit is dé gelegenheid om ambachten uit de tijd van weleer opnieuw te ontdekken en te ervaren.

Madness Festival in Nes

Het moet niet gekker worden! Op 5, 6 en 7 juli 2019 vindt op Ameland het Madness Festival plaats; een te gek festival dat in het teken staat van surf, skate en muziek!

Kunstmaand Ameland

Houd je van kunst, cultuur en literatuur? Wilt u nog altijd een keer het Waddeneiland Ameland bezoeken? Dan is dit de ideale gelegenheid om een vakantie op Ameland te boeken

Summer Beach Volleyball Circuit

Hou je van volleybal en het strand? Kom dan op 29 en 30 juni naar Ameland. Dan vinden hier beach volleybal toernooien plaats binnen het kader van het Summer Beach Volleybal Circuit 2019.

Rondje Ameland

Het idee om een rondje Ameland te wandelen, ontstond in 1997. Naar ondertussen is deze wandeling uitgegroeid tot een evenement, dat vele wandelaars en natuurliefhebbers aantrekt!

WordPress Theme built by Shufflehound.