Categorie: Evenementen

Adventure Run Ameland

Een van de sportieve evenementen voor hardlopers op dit eiland, is de Adventure Run Ameland. De langste afstanden is 21,5 km maar je kunt ook inschrijven voor de 10 of 5 kilometer.

Horizontour Ameland

In augustus kun je de Horizontour ervaren. Dit is een uniek zeilend festival van 10 dagen met vele culturele en muzikale festiviteiten, waarbij de festival-zeilschepen langs de Waddeneilanden varen.

Rôggefeest Ameland

Het Rôggefeest van Ameland is een van de meest sfeervolle straatfestivals van Nederland. En terecht! Dit festival vindt elke eerste vrijdag van augustus plaats, wanneer het gezellig druk is in Nes.

Ambachtelijke Dag Ameland

Elke zomer vindt er in juli een Ambachtelijke Dag plaats in het dorp Ballum. Dit is dé gelegenheid om ambachten uit de tijd van weleer opnieuw te ontdekken en te ervaren.

Madness Festival in Nes

Het moet niet gekker worden! Op 2, 3 en 4 juli 2021 vindt op Ameland het Madness Festival plaats; een te gek festival dat in het teken staat van surf, skate en muziek!

Kunstmaand Ameland

Houd je van kunst, cultuur en literatuur? Wilt u nog altijd een keer het Waddeneiland Ameland bezoeken? Dan is dit de ideale gelegenheid om een vakantie op Ameland te boeken

WordPress Theme built by Shufflehound.