Ameland bruist in de zomer! In augustus kun je de Horizontour ervaren. Dit is een uniek zeilend festival van 10 dagen met vele culturele en muzikale festiviteiten. De festival-zeilschepen trekken al varend langs de Waddeneilanden en uniek is, dat je als bezoeker van het festival ook de mens achter de artiest leert kennen. Want festivalbezoekers en artiesten verblijven samen op het zeilschip. De vaarroute voor 2020 is nog niet bekend.

Je maakt kennis met zangers, songwriters, theatermakers, cabaretiers en muzikanten, waaronder zowel gevestigde artiesten als aanstormend talent! Je kunt ervoor kiezen om 10 dagen mee te varen met de Horizontour, maar je kunt ook een kortere tour van 5 dagen boeken. Ervaar het leven aan boord binnen een culturele, muzikale en feestelijke sfeer! Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke jamsessie aan boord! Tijdens de Horizontoer komt alles samen; muziek, theater, cultuur, zeilen en natuur. Het is een belevenis om nooit meer te vergeten.

Daarnaast kun je natuurlijk ook tijdens uw vakantie op Ameland de locaties bezoeken waar op 9 en 10 augustus de optredens plaatsvinden. Wil jij de Horizontoer ook meemaken? Blijf dan overnachten op Ameland of maak er een lekker lang weekendje van. Er is voldoende te doen en te ondernemen op Ameland. Interesse? Dan kunnen we ons Penthouse Strandslag Nes aanraden. Het penthouse is gezellig ingericht en ligt op slechts 150 meter van de strandopgang van Nes.