Het moet niet gekker worden! Op 2 t/m 4 juli 2021 vindt op Ameland het Madness Festival plaats; een te gek festival dat in het teken staat van surf, skate en muziek! Is dat precies, waar je warm voor draait? Pak dan de veerboot naar Ameland! Je treft het festival nabij de strand opgang van Nes. Hier worden talloze sportieve, muzikale en culturele activiteiten georganiseerd. Oftewel, je bent absoluut verzekerd van een bruisend weekend op Ameland!

De watersportliefhebbers springen hier op hun surfplank en gaan de uitdaging aan op de golven. Windsurfen, golfsurfen of kitesurfen; je komt hier alle mogelijke variaties tegen! Tijdens het festival worden er ook diverse clinics gegeven; ideaal als jij je technieken en vaardigheden wilt verfijnen. Blijf je liever op het droge? Dan staan er ook twee halfpipes en een skatecircuit voor je klaar. Houd wel wat energie over, want dit festival heeft nog meer voor je in petto, zoals optredens van bands en dj’s.

Ook de theaterliefhebber komt op het Madness Festival aan zijn trekken. Je kunt hier diverse theatervoorstellingen bijwonen. Een unieke attractie is het kleinste reuzenrad van Europa. Kan Ameland dat wel aan, zo’n levendig en drukbezocht festival? Wees gerust, de organisatie heeft veel aandacht voor duurzaamheid, dat komt in vrijwel alle aspecten van het festival terug! Kortom, tijdens het Madness Festival kun je verantwoord uit je dak gaan!