Ameland staat bekend om zijn vele sportieve evenementen. Niet vreemd dat dit juweeltje van een Waddeneiland geliefd is als locatie voor buitensporten als hardlopen. Er wordt hier onder meer elk jaar de Vuurtoren Trail georganiseerd. Er zijn trails voor kinderen en volwassenen en voor beginnende en gevorderde hardlopers. Of wat dacht je van trailrunning samen met je hond? Tijdens de Vuurtoren Trail die plaats vind op 20 en 21 maart 2021 is het mogelijk!


De unieke ervaring van deelnemen aan de Vuurtoren Trail Ameland begint al onderweg naar Ameland toe. Je vaart vanuit Holwerd naar het Waddeneiland. Je laat letterlijk de beslommeringen van alledag achter op het vasteland. Tijdens de trail voel jij je al snel één met de elementen en geniet je van deze intense ervaring. De samenkomst van vele trail liefhebbers op dit mooie eiland zorgt voor een fijne en gemoedelijke sfeer.

Waarom maak je er niet meteen een korte vakantie op Ameland van? Het eiland heeft veel te bieden! Kom na de Vuurtoren Trail bij op een van de vele mooie vakantieadresjes, zoals ons Penthouse Strandslag Nes. Maak een ontspannen strandwandeling om te voorkomen dat de spieren echt stijf worden! Of plak er een paar daagjes Ameland aan vast en bezoek enkele musea, de Vuurtoren en Nes.

Bron foto: www.facebook.com/pg/vuurtorentrail/photos/